Vliegende start van de shop

De soft-launch
Op het moment van schrijven zitten we in de tweede week sinds de live-gang van de website en hebben we net de soft-launch fase afgerond. Zo'n soft-launch wil zeggen dat de site en de shop wel operationeel zijn, maar dat we alle processen willen testen met echte gebruikersstromen en echte klanten.

Nooit hadden wij verwacht dat er zoveel mensen op af zouden komen. We hebben tijdens de soft-launch meer dan 250 artikelen verkocht, meer dan 1000 mensen in de shop ontvangen, meer dan 100 volgers op Facebook erbij gekregen (en oke, 38 op Instagram en 2 op Twitter, wat natuurlijk niet zo veel is, maar toch...) en heel veel positieve feedback mogen ontvangen. Ook hebben we wat tips gekregen. Sommige van deze tips hebben we meteen kunnen implementeren, zoals een extra filterfunctie om makkelijk te kunnen zoeken naar snacks bijvoorbeeld (dank Marcelle :). Andere tips zoals bijvoorbeeld een goodiebox samenstellen met allemaal verschillende soorten snacks erin (vinden wij overigens een topplan) zullen op termijn worden geïmplementeerd maar laten voor nu nog even op zich laten wachten.

Tot slot
We zouden het bijna vergeten maar aan het einde van de week hebben we ook nog middels een livestream op Facebook de winnaar bekend gemaakt van onze winactie. Uiteindelijk besloten Tanja en Youri spontaan om er twee winnaars van te maken. Als je hen in actie wilt zien kun je hier de livestream terugkijken.

Al met al was het voor ons een bewogen week en zijn we zeer blij met het resultaat. Voldaan en vol verwachting kijken we uit naar de toekomst en hopen van harte dat jij en je hond daar deel van gaan uitmaken!