Yes, We zijn er!

Wij zijn het zat! (en daarom zijn we hier :)

Als je niet blij bent met een situatie, doe er dan wat aan is een veelgehoorde kreet. En dat is precies wat wij dachten toen we geen gezonde voeding konden kopen voor onze honden, zonder daar heel veel geld voor te betalen. Dat moet toch anders kunnen!

Daarom zijn we samen met fabrikanten van dierenvoer gaan brainstormen over hoe we dat kunnen oplossen. Wij denken nu een oplossing te hebben gevonden en het resultaat daarvan zie je terug op deze website. Een bijzonder breed assortiment met alleen graanarm en graanvrij voer, vol met eiwitten. En snacks die je viervoeter zo lekker vindt dat je ze kunt gebruiken om je hond te trainen, maar dan met veel minder zout. En dit allemaal tegen prijzen waar je normaal gesproken geen "premium" voer voor kunt kopen. Wij hopen van harte dat jij en je hond(en) hier veel plezier aan gaan hebben.

Nu is het zo dat dit voor ons een spannend avontuur is. De site en shop zijn net af en zeker in de beginmaanden kan het zijn dat we onverhoopt tegen zaken aanlopen die we niet hebben voorzien. Daarom horen we graag van je. Als je complimenten hebt, maar ook zeker als je feedback hebt. Dus mocht je iets kwijt willen, of heb je ergens een vraag over? Laat het ons gerust weten!